В град Смолян VIP Security отвори реновирания си офис

В град Смолян VIP Security отвори реновирания си офис

В град Смолян VIP Security отвори реновирания си офис

Лидерът в сферата на услугите за сигурност VIP Security зарадва жителите на красивия родопски град Смолян с изцяло обновен офис. Обектът се намира на бул. България № 84 и вече посреща клиентите си с нова визия.

“След обновяването офисът ни е страхотен. Може да се похвалим с добре изглеждащ обект отвън и уютна и приветлива обстановка отвътре. Много сме доволни от резултата, а и не само ние, клиентите също забелязват направените подобрения и ги харесват. Отдалеч си личи, че това е офисът на VIP Security.”, споделя управителката на офиса Елица Стоева.

Компанията се грижи за сигурността на жителите на града, известен с красивата си природа, от 7 години. Мобилните патрули на VIP Security ежедневно следят за спокойствието на близо 300 домакинства и бизнеси в града и региона, като след Смолян най-много клиенти на компанията има в град Девин.

“За 7 години VIP Security успя да спечели много лоялни клиенти в Смолян и областта. Това ни амбицира още повече да се усъвършенстваме и ни кара да инвестираме активно в услугите, които предлагаме, и в служителите ни, които отговорно следят за спокойствието и сигурността на хората, които са ни се доверили.”, коментира Александър Митев, изпълнителен директор на VIP Security.

Компанията предлага пълния спектър от услуги за сигурност в Смолян и областта. В обновения офис клиентите имат възможност да подписват договори, да правят справки по вече съществуващите такива, да заплащат своите месечни такси, както и да се консултират и да получат съдействие от експертите по сигурността на VIP Security.

“Заели сме се сериозно с реновирането на всички наши офиси, защото държим да бъдем все по-добри с всеки изминал ден и да предлагаме най-доброто обслужване на нашите клиенти. Този проект е важен за нас и ще продължим да работим по него до края на тази година и още по-активно през новата. Радваме се, че успяхме да завършим с дейностите по обновяване на офиса ни в Смолян точно преди празниците. Това е нашият подарък към многото ни лоялни клиенти в този красив планински град.”, споделя още г-н Митев.

VIP Security има дългогодишна история в сферата на сигурността, като от почти 20 години е лидер в сферата. За това време компанията успява да спечели много лоялни клиенти – от обикновени граждани до големи корпорации – с които изграждат дълготрайни и стабилни отношения. Мрежата от обекти на VIP Security е голяма. Компанията оперира в над 1 000 населени места като в национален мащаб предлага на своите клиенти пълен спектър от услуги за сигурност.