Евгени Панов, Служител на годината: „Във VIP Security работиш редом с истински професионалисти“

Евгени Панов, Служител на годината: „Във VIP Security работиш редом с истински професионалисти“

Евгени Панов, Служител на годината: „Във VIP Security работиш редом с истински професионалисти“

Евгени, как се почувства след като разбра, че си Служител на годината?
Каква е причината да заслужиш подобно отличие?

Информацията, че съм станал Служител на годината, дойде съвсем изненадващо. VIP Security е най-голямата компания в бранша и тук работят най-добрите професионалисти. От тази гледна точка признанието, което получих, значи много за мен. Колкото и клиширано да звучи – освен голяма чест, то е и голяма отговорност.

А по отношение на втората част от въпроса – не мисля, че е коректно да давам оценки на собствената си работа. Но все пак, ако трябва да отлича нещо, то това е успешно изградения екип, който в момента работи за един от големите обекти в София и показва високи резултати.

Разкажи малко за работата си? Към кой отдел работиш, какви са твоите задължения?

Работя в Дирекция Физическа охрана, като Отговорник на обект ИКЕА София. Работата на този обект е изключително динамична. Ежедневно се сблъскваме с нови предизвикателства в променящи се условия. Това определено е и любимата ми част от работата, наред с обучението на поверения ми охранителен състав и превръщането му в един екип.

В такъв случай, какво е най-голямото предизвикателство в работата ти?

Трудно ми е да определя, тъй като, както споменах, обектът е доста специфичен. И все пак, при управлението на хора и работата с тях, предизвикателства винаги има. Всеки човек е индивидуалност и изисква личен подход. Все пак, ще ми се да вярвам, че се справям успешно с тази задача.

А защо избра VIP Security? Какво дава компанията на своите служители и защо си заслужава да станеш част от нея?

VIP Security е най-голямата компания в охранителния бранш у нас. Тя е не само установен пазарен лидер, но е доказала и своята коректност към служителите си. Освен че всичко е напълно изрядно и прозрачно, компанията се старае да мотивира персонала по всевъзможни начини.
Налице е и взаимодействието с мениджърския състав, от страна на който винаги се среща необходимата подкрепа. Определено вярвам, че VIP Security е с няколко стъпки пред всеки друг конкурент в бранша.