Ден на протести в цялата страна

Ден на протести в цялата страна

Ден на протести в цялата страна

Ден на протести в цялата страна

В неделния ден инициативни комитети организират протести в цялата страна. По информация от регионалните структури на VIP Security и обобщена от специално създадения Кризисен щаб на компанията, през деня се очаква повишаване на нивата на риск в София, Варна, Бургас и Дупница.

В София начало на протестите е 11.00 ч. пред Министерство на икономиката и Орлов мост, като двата лъча ще се съберат пред Народно събрание. Затворени за автомобили са зоните около храм-паметника Александър Невски и пл. Народно събрание. Очаква се и протест пред сградата на БНБ, озаглавен „Срещу произвола на банките“.

Във Варна начало на протеста се очаква да е след 12.00 ч. Маршрутът на протеста започва пред централите на ВиК и Енерго Про, след което се очаква граждани да блокират или Аспаруховия мост, или изхода към Златни пясъци.

Високо се очаква да бъде напрежението в Дупница, като към 13.00 ч. ще се блокират изходите на града. Очакваме да бъде блокиран и магистрален път София-Кулата.

Към момента няма данни за организирани протести, които да влияят на нивата на сигурност на клиентите ни в останалите градове.

 

VIP Security в социалните мрежи:

Facebook Twitter  Google+  Linkedin