VIP Security с 15 нови СОД автомобила

VIP Security с 15 нови СОД автомобила

Водещата компания за услуги за сигурност VIP Security разшири своя автопарк с 15 нови автомобила, които вече ще обслужват домакинства и бизнеси, използващи СОД услугите на компанията. Модерните коли вече патрулират на територията на цяла София и следят за сигурността на клиентите на VIP Security.

В столицата компанията отговаря за сигурностт на близо 15 000 семейства и хиляди бизнес обекти, като всеки ден гарантира мониторинг и бърза реакция при възникване на алармени събития.

“Закупуването на нови автомобили е инвестиция в сигурността на клиентите, но и в удобството и комфорта на нашите мобилни екипи. Тези служители денонощно патрулират из градовете и реагират мигновено при всеки получен сигнал от обект в нашия Мониториг център”, споделя Александър Митев, изпълнителен директор на VIP Security.

Компанията вече 20 години оперира на българския пазар. VIP Security е единствената компания у нас, която осигурява национално покритие на пълния спектър от услуги в трите основни направления на сектора “Сигурност” – физическа охрана, инкасо и мониторинг и реакция – както за частни, така и за корпоративни клиенти. Броят на служителите, които се грижат за сигурността на всички клиенти на VIP Security, надхвърля 5 000.