Интегрирани услуги за сигурност

Интегрирани услуги за сигурност

ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ

 

Обектова охрана

Охрана с технически средства

Рецепционисти

Охрана на масови мероприятия

Лична охрана

Близо 4000 обучени служители, заети в областта на охранителните услуги

Елитно звено от лични охранители

Лидер в охраната на масови мероприятия

Автопарк с луксозни автомобили и лимузини

Покритие на цялата територия на България и услуги извън страната

Специализирано оборудване и униформи

Елитното ни звено „Лична охрана“ предоставя сигурността, от която се нуждаете, за да се чувствате свободни да взимате важните за вас решения, независимо къде се намирате. Отчитайки спецификата на работата на личната охрана, ние осъществяваме стриктен подбор и професионално обучение на служителите и гарантираме поддържането на високото ниво с провеждането на периодични тестове и допълнителни обучения. Клиенти на звеното са знаменитости и представители на бизнес елита от цял свят.

Охранителните услуги на VIP Security се извършват от служители, специално обучавани да реагират адекватно във всяка ситуация.

На рецепционистите на VIP Security можете да разчитате за убедително „първо впечатление” за Вас и Вашия бизнес.

VIP Security успя да се превърне в лидер при охраната на масови мероприятия именно с умението да съчетава професионализма и правилното отношение към публиката и участниците. Нашите услуги се ползват от всички големи промоутърски компании в България. През последните няколко години най-значимите музикални и културни прояви в България, на които са присъствали над половин милион зрители, са били поверени на Компанията за услуги за сигурност VIP Security.