Мониторинг и реакция

Мониторинг и реакция

ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ

 

Мониторинг и контрол на охранявани обекти в специализиран мониторинг център

 

Реакция 24/7/365

 

Съдействие и контрол с мобилни екипи

 

Съхранение на ключове

 

Мониторинг и контрол на автомобилни паркове и движими активи

 

Охрана на физически лица и съдействие

 

VIP Security предлага широк спектър от услуги за сигурност. Компанията има отлично изградена и ефективно действаща система за мониторинг и контрол. Модерно оборудваният ни център приема сигнали за нарушаване на сигурността, осигурявайки Ви съдействие и контрол, благодарение на нашите мобилни екипи.

Основното предимство на системата за мониторинг и контрол на VIP Security е възможността за управление на събитията в реално време. Компанията разполага със собствена радиочестота с национално покритие, както и технически системи за свръзка. Нашите охранителни екипи са в пълна готовност да реагират при сигнал за нарушаване на сигурността на Вашето имущество във възможно най-кратки срокове денонощно и независимо от деня на подаване на известието.

Мониторинг и контрола, който VIP Security предлага разполага със специална система, в която се анализира приетата информация. Съвременните технологии като GPS, GPRS, Видеоконтрол и разпознаване гарантират максимално Вашата сигурност и спокойствие.

В допълнение нашата система за мониторинг и контрол осигурява сигурността и на автомобилни паркове и движими активи, съхранение на ключове, както и охрана на физически лица и съдействие при нужда.

  • Покритие на територията на цяла България
  • Мобилни патрули
  • Собствена радиочестота с национално покритие и технически системи за свръзка
  • Съвременни технологии (GPS, GPRS, Видеоконтрол и разпознаване)
  • Система за анализ на информацията

VIP Security има изградена и ефективно действаща система за мониторинг и контрол чрез модерно оборудван център за приемане на сигнали и реагиращи мобилни екипи. При подаден сигнал нашите мобилни екипи са готови да се отзоват за

възможно най–кратко време на обекта под охрана и да окажат нужното съдействие до всяка точка на България.

Основното предимство на системата за мониторинг и контрол е управлението на събития в реално време.