СОД

VIP 24-часов мониторинг

Осигуряваме денонощна защита срещу посегателства върху Вашето имущество.

Дистанционно включване/изключване

Включвате или изключвате бързо Вашата алармена система от мобилния си телефон или друго мобилно устройство.

Датчици за наводнение

Получавате навреме известие за изтичане на вода и се предотвратят сериозни щети от наводнение в дома Ви.

Известия за сигурност

Уведомяване при спешни ситуации като пожар, проникване или опасно ниски температури в дома Ви.

Специални известия

Настройка на системата за получаване на известия чрез имейл или SMS, например когато детето Ви се прибере вкъщи от училище.

Водещата компания за сигурност VIP Security е надежден партньор при осигуряване на охранителни услуги за вашето имущество. Тя разполага с мобилни екипи, които са отлично обучени да реагират мигновено, в случай на подаден сигнал за опасност от нарушаването на сигурността на даден обект. Професионалното отношение на нашите охранителни екипи е гарантирано по време на всяка акция, тъй като всеки един от служителите ни е преминал през специализирана физическа и психическа подготовка, така че да осигури отлично качество при изпълнение на поставената задача. VIP Security е изградила специална маршрутна мрежа в цялата страна, която дава възможност за бързото и навременно пристигане на патрула до клиента.

Нашата СОД услуга за дома и офиса Ви осигурява пълно спокойствие, тъй като охранителните ни екипи могат да се отзоват на алармен сигнал независимо от часа и деня, в който е подаден. Може да управлявате модерната ни алармена система чрез своя смартфон или друго мобилно устройство. Настройката на системата за получаване на известия чрез имейл или SMS Ви дава възможност да бъдете уведомявани за неща, които се случват в дома ви. Например системата ни може да ви изпрати съобщение, че вашето дете се е прибрало вкъщи. А при възникване на спешни ситуации като пожар или нахлуване с взлом ние ще ви изпратим специални известия за сигурност. СОД услугата, която предлагаме подсигурява максимално сигурността на Вашия имот и поради тази причина към нея са включени и поставянето на датчици за наводнение, които ви изпращат навременно известие, в случай, че е отчетено изтичане на вода и по този начин предотвратява опасността от нанасянето на щети и наводнения в дома Ви.

VIP Security разполага с мобилни екипи, обучени да реагират мигновено и адекватно при получаване на сигнал. За по-бързо достигане до клиентите компанията е изградила мрежа, която обхваща цялата страна. За да осигурим Вашето спокойствие и уют, нашите екипи се отзовават на алармен сигнал във всеки един момент от денонощието и годинатa.

Професионализмът на служителите ни е гарантиран от специализирана физическа и психическа подготовка. В комбинация с използваните на световно ниво ефективни практики и постоянство във въвеждането на иновации VIP Security ще Ви даде свободата да се чувствате сигурни у дома и в офиса.

Общи условия  за изпълнение на услуги по охрана на имущество с електронни системи за сигурност и мобилни патрули.