VIP Security вече радва клиентите си в Костинброд с нов офис

VIP Security вече радва клиентите си в Костинброд с нов офис

VIP Security вече радва клиентите си в Костинброд с нов офис

Водещата компания за услуги за сигурност VIP Security откри обновения си офис в град Констинброд. Новият дом на компанията в града се намира на ул. Георги Раковски №1 и вече радва стотиците си клиенти с модерната си визия.

VIP Security се грижи за сигурността и охраната на над 950 семейства и малки бизнеси в Костинброд от 2006 г., а броят на доволните и лоялни клиенти се увеличава ежедневно. В града, известен със своите минерални извори, Компанията за услуги за сигурност оперира и в корпоративния сектор, като извършва физическа охрана и инкасови услуги на ключови финансови институции и големи търговски обекти.

“Приоритет за нашата компания винаги е било високото ниво на сигурност, защото само при условие, че се чувстваме спокойни за семейството и имуществото си, ние можем да имаме свободата да се развиваме.”, коментира Александър Митев, изпълнителен директор на VIP Security.

Костинброд и по-малките населени места в областта се обслужват от мобилни патрули, които следят за спокойствието на гражданите, избрали да се възползват от услугите на VIP Security.

В новия офис клиентите ще могат да заплащат своите месечни такси, да получават консултации от експерти по сигурността, както и да правят справки по своите договори и да подписват нови такива.

“Офисът на компанията се намира на много комуникативно място, а визията и обстановката са свежи и приятни. Клиентите ни са много доволни от направените промени и често се радваме на техните положителни коментари.” , споделя регионалният мениджър на VIP Security в Костинброд.

VIP Security е с почти 20-годишна история в сферата на сигурността. За компанията работят над 5 000 служители в над 1 000 населени места в цяла България.

“Динамиката на времето, в което живеем и сигурността, която искаме да предоставяме на нашите клиенти всеки ден, изискват постоянни инвестиции – както в услугата, която предлагаме, така и в повишаването на квалификацията на нашите служители, също и в потребителското изживяване на нашите клиенти. И ние ще продължаваме да работим за развитието на услугите ни в град Костинброд.”, увери Александър Митев.