VIP Security с рекорден брой служители в направление “Лична охрана”

VIP Security с рекорден брой служители в направление “Лична охрана”

VIP Security с рекорден брой служители в направление “Лична охрана”
Към екипа на VIP Security се присъединиха още 11 души, които ще бъдат част от елитното звено “Лична охрана”. С тях общият брой на телохранителите става рекорден в досегашната история на компанията.
Служителите от направление “Лична охрана” на компанията преминават през много сериозен подбор, който включва различни тестове и изследвания – полиграфи, психотестове за устойчивост и др., преди да достигнат до обученията. Избраните мъже завършиха интензивен курс, който преминават всички телохранители при постъпване на работа. Той включва както теоритични, така и практически занимания като стрелба, шофиране, проверка за импровизирани взривни устройства, оказване на долекарска помощ и т.н.
VIP Security е единствената охранителна компания у нас, която разполага със специално обучени за целта експерти. Те тренират и се подготвят интензивно и непрекъснато, стъпвайки на методиката на Международната Бодигард Асоциация, на която компанията е официален представител за България. Специалистите в това звено покриват периодични тестове във всички направления на тяхната работа, което прави VIP Security лидер при предлагането на услугата Лична охрана.“