“VIP Security” откри обновения си офис в Свищов

“VIP Security” откри обновения си офис в Свищов

“VIP Security” откри обновения си офис в Свищов

“VIP Security” откри обновения си офис в Свищов

Компанията за услуги за сигурност “VIP Security” откри обновения си офис в Свищов.  На официална церемония в сряда бе дадено своебразно ново начало на “Свободата на сигурността” в града, каквото е и мотото на компанията.

 

Гости на събитието бяха кметът на Община Ценово д-р Петър Петров, началникът на РУП Свищов Момчил Златев, изпълнителният директор на “Свилоза” АД инж. Михаил Колчев и други представители на институциите и бизнеса в региона, с които “VIP Security” работи успешно през годините.

 

Новият офис на Компанията за услуги за сигурност в Свищов се намира на ул. Григор Стоянов №30 и освен да заплащат своите месечни такси, ще дава възможност на клиентите да получават консултации от експерти по сигурността и да подписват нови договори.

 

“За четири години успяхме да утроим охраняваните със СОД обекти в oбщина Свищов и околностите и да увеличим наетите от компанията служители в региона. Подобреното качество на предлаганата услуга личи и от бързата реакция на патрулните коли при подаден сигнал”, каза по време на откриването Иван Атанасов, регионален мениджър на “VIP Security” в Свищов.

 

В региона Компанията за услуги за сигурност работи за осигуряване на спокойствието, както на частни домове и офиси, така на големи корпоративни клиенти, като “Свилоза”, “Витагрейн БГ”, “Винпром Свищов” и др.

 

“Ще продължаваме да работим за развитието на услугите за сигурност в Свищов, като увеличаваме инвестициите и постоянно въвеждаме нови ефективни практики в работния си процес”, увери Александър Митев, изпълнителен директор на компанията.

 

Със своята 16-годишна история “VIP Security” е един от лидерите в охранителната индустрия в България. Компанията е единствената у нас, която осигурява национално покритие на пълния спектър от услуги в трите основни направления на сектора “Сигурност” – физическа охрана, инкасо и мониторинг.