VIP Security с нов офис в Стара Загора

VIP Security с нов офис в Стара Загора

VIP Security с нов офис в Стара Загора

VIP Security с нов офис в Стара Загора

Нов офис в Стара Загора откри Компанията за услуги за сигурност. Офисът се намира в центърa на града – на бул. “Патриарх Евтимий” №130, и ще бъде с изцяло нова визия, която постепенно ще може да бъде видяна и в другите клонове в страната.

VIP Security вече присъства в Града на липите чрез обслужването на големи корпоративни клиенти с физическа охрана и инкасо. С откриването на новия офис обаче ще се даде възможност и на всички жители, както и на малкия бизнес в Стара Загора, да се възползват от професионалните услуги и опита на компанията в сферата мониторинг и контрол и СОТ.

До момента в регион Стара Загора VIP Security има 150 служители на различни позиции, а с новия офис те ще бъдат увеличени с поне 10%. Голяма част от охранителите в патрулните екипи на VIP Security са бивши служители на местния клон на “3S СОТ Стара Загора” ООД, които познават обектите и клиентите много добре. Комбинирано с високотехнологичните системи, които компанията използва в своите патрулни автомобили, това ще доведе до оптимизиране на времето за реакция на получените сигнали от охраняваните обекти.

 

Последвайте VIP Security в социалните мрежи:

Facebook Twitter  Google+  Linkedin