VIP Security ще се грижи за сигурността на H&M в София

VIP Security ще се грижи за сигурността на H&M в София

VIP Security ще се грижи за сигурността на H&M в София

VIP Security ще се грижи за сигурността на H&M в София

От началото на март 2012 г. VIP Security пое охраната на магазина на известната шведска верига за облекло Hennes & Mauritz AB (H&M) в The Mall на бул. Цариградско шосе. В рамките на своя ангажимент Компанията за услуги за сигурност ще осигурява обектова охрана на магазина, инкасо обслужване, СОТ, както и охрана на събитията за откриване на магазина, планирани за 8-ми, 10-и и 11-и март 2012 год.

Магазинът ще бъде разположен на два етажа и е с търговската площ от 2200 кв.м. През първия работен уикенд на H&M в България (10 – 11 март) очакваният поток от посетители бе над 10 000 души за всеки дните, като за тези дни бяха ангажирани допълнително охранители от VIP Security.

H&M е една от големите световни вериги за облекло, които все още нямат обекти в страната. Марката е създадена през 1947 г., като концепцията й е да предлага модни дрехи на ниски цени.

В момента VIP Security охранява търговски обекти и места за забавление в The Mall с обща разгърната площ над 66 000 кв. м. От началото на месец март 2011 Компанията за услуги за сигурност пое обектовата охрана на 7 магазина в мола на Цариградско шосе. Това са Technopolis, която е клиент на компанията и в инкасо от януари 2010 г., и брандовете на Inditex – Zara, Massimo Dutti, Berschka, Pull and Bear, Stradivariоus и Oysho. От април 2010 VIP Security осъществява касовото и икасово обслужване на Benetton, Sisley, Mac & Co, Germanos, Peek & Cloppenburg, French Retail, Zara, Breshka, Stradivarious, Adidas, Furla, Palmers в The Mall.