Видяхте ли новия суперохранител на VIP Security?

Видяхте ли новия суперохранител на VIP Security?

Видяхте ли новия суперохранител на VIP Security?

Видяхте ли новия суперохранител на VIP Security?

Елегантен млад мъж, готвещ се да помогне при беда, достатъчно дискретен, но все пак способен да реагира адекватно във всяка ситуация. Това е суперохранителят на VIP Security, част от новата визуална кампания на Компанията за услуги за сигурност – може би сте го видели във вестника си тази сутрин или докато пътувате по магистралата.

Серията от визии за печатна, онлайн и външна комуникация е насочена основно към Националната СОД услуга на VIP Security с деликатни препратки и към корпоративния сектор, гарант за спокойствието на дома и бизнеса във всеки един момент. През летните месеци хората често отсъстват за по-дълъг период от домовете и офисите си и именно охраната със сигнално-охранителна техника е ключов фактор за тяхното спокойствие, давайки възможност за осъществяване на непрекъснат контрол върху имуществото и предотвратяване на сериозни кражби.

“Аналогията със супергероя е израз на благодарността на VIP Security към професионалистите на компанията, за които неотменна част от грижата за сигурността на нашите клиенти е да влизат в ролята на суперохранители в изпълнение на служебните си задължения”, посочва Десислава Лазарова, експерт “Маркетинг и бизнес развитие” в Компанията за услуги за сигурност.

VIP Security е единствената компания в сектора у нас с национално покритие на пълния спектър от услуги за сигурност. Инвестираме в качеството, за да бъдем винаги на “супер” ниво и да удовлетворяваме максимално нуждите на клиентите си.