VIP Security поема временно охраната на Български пощи

VIP Security поема временно охраната на Български пощи

VIP Security поема временно охраната на Български пощи

VIP Security поема временно охраната на Български пощи

Компанията за услуги за сигурност VIP Security успешно пое от 1 април 2015 г. охраната на имуществото и транспортирането на ценни пратки и пощенски товари на “Български пощи” ЕАД. Това се случва по силата на временен договор до приключване на процедурата по избор на изпълнител на обществената поръчка със същия предмет на дейност, обявена от държавната компания в началото на февруари.

 

По проекта работят директно над 500 служители на Компанията за услуги за сигурност. VIP Security е единствената компания в сектора, която разполага с близо 600 специализирани автомобила, от които реално над 150 са ангажирани в изпълнение на това задание. “Взели сме всички нужни мерки, за да няма никакви трудности при редовното изплащане на пенсиите в началото на април“, категорични са от VIP Security.

 

„Появилите се в някои медии инсинуации и откровени клевети относно фирмата, в които участва досегашният изпълнител на същото задание, възприемаме и като предупреждение за възможни провокации. Нещо повече – очакваме целенасочени злоумишлени действия при изпълнението на този проект в духа на негативната кампания срещу VIP Security, водена в последните месеци от наш конкурент, и ще вземем всички мерки в рамките на закона за противодействие, в т.ч. и допълнителни мерки за сигурност“, допълват от Компанията за услуги за сигурност.

Вижте: Позицията на VIP Security относно казуса с „Български Пощи“ ЕАД

VIP Security е лидер в областта на охраната на ценни пратки и товари у нас и един от лидерите в бранша с близо 4 000 служители, близо 600 автомобила и 40 офиса в цялата страна и с над 50 000 клиента. Компанията се доказва като лоялен партньор в работата си ежедневно и е сред най-търсените работодатели в бранша.