Зад кадър: VIP Security в “Под прикритие”

Зад кадър: VIP Security в “Под прикритие”

Зад кадър: VIP Security в “Под прикритие”

Служители и цели звена от VIP Security се включиха в петия сезон на хитовия сериал “Под прикритие”. В няколко от епизодите телохранители от направление “Лична охрана” влязоха в ролята на командоси с отлични умения в стрелбата. А във финалната серия Иво Андонов беше заловен благодарение на Мониторинг центъра и патрулни автомобили на Компанията за услуги за сигурност.

Ключови елементи от работата на нашия Мониторинг център са представени в последния епизод на българския сериал “Под прикритие”. “Ние във VIP Security имаме техническата възможност да проследяваме и наблюдаваме посочени цели. Именно Мониторинг центърът е звеното, в което се извършва този вид дейност”, казва Делян Митев, мениджър Мониторинг център, по време на мейкинга на епизода. “В такава ситуация тече непрекъсната комуникация между органите на реда и Мониторинг центъра за по-голяма ефективност”, допълва той.

С Мониторинг центъра за наблюдение на VIP Security са свързани хиляди домове и офиси в България. Компанията за услуги за сигурност разполага с най-съвременния център за получаване на алармени сигнали в цялата страна. Отлично обученият персонал е способен да реагира адекватно при възникването на всякакви ситуации.

Тук може да гледате целия мейкинг от участието на VIP Security в “Под прикритие”: