Здравко Леков стана звезда при Дейвид Летерман

Здравко Леков стана звезда при Дейвид Летерман

Здравко Леков стана звезда при Дейвид Летерман

Здравко Леков стана звезда при Дейвид Летерман

Началникът на отдел “Лична охрана” във VIP Security Здравко Леков стана звезда в световноизвестното шоу на Дейвид Летерман по американската телевизия CBS.

“Моят български бодигард Здравко спаси живота ми на снимачната площадка на филма „Другата Болейн“ през 2008 г.”, разкри звездата Скарлет Йохансон в шоуто на популярния комик.

Новината веднага стана водеща за международни издания като „Уърлд ентъртейнмънт нюз нетуърк“ и британския таблоид „Дейли стар“, както и в световната мрежа за обмен на файлове YouTube. Българските медии, сред които вестниците “24 часа”, “Труд”, “Стандарт” и телевизионното шоу “Господари на ефира”, също отразиха широко изявлението на актрисата.

Кинозвездата разказа пред Летерман, че още не e забравила как едва не се озовала под туловището на коня си, след като паднала от седлото – и не пести похвали за охранителя.

„Яздех странично с костюм, който тежеше над 180 кг, а до мен винаги беше българският ми бодигард… Валеше, а земята беше кална. Изведнъж конят се стресна и вдигна предните си крака…“, споделя актрисата.

Тя признава, че в един момент се уплашила, че ще се случи най-лошото, но Здравко й се притекъл на помощ.

„Бях сигурна, че ще премаже краката ми, но Здравко, моят български бодигард се втурна да ме измъкне… Знаех си, че един ден ще ми спаси живота и той го направи“, разказва Йохансон.

Звездата Скарлет Йохансон от няколко години се доверява на VIP Security за личната си охрана. Компанията за услуги за сигурност има ексклузивен договор за обслужване с актрисата на територията на цяла Европа.

Освен нея момчетата от звено “Лична охрана” на VIP Security са пазили Соник, Таркан, Патрик Суейзи, Мадона и др.

 

Можете да видите цялото видео от участието на Скарлет Йохансон в шоуто на Летерман тук.

 

Вижте и репортажа на „Господари на ефира“, озаглавен Спасителят на Скарлет.