Вашият надежден партньор при внедряване на инженеринг решения

Заявете ИНЖЕНЕРИНГ услуга
Име
Моля, въведи име
Компания
Моля, въведи компания
Населено място
Моля, въведи населено място
Телефон
Моля, въведи телефон
Имейл адрес
Моля, въведи имейл адрес

ИНЖЕНЕРИНГ услуги от А до Я

  • От първичния оглед до крайното завършване и пускане на системата в експлоатация, инженер на ВИП Секюрити ежедневно ви консултира и следи за цялостното изпълнение на възложения проект.
  • За да задоволим всичките ви инженерни потребности, работим с голям арсенал от производители като – Siemens, Bosch, Axis, Paradox, Hikvision, Dahua, Honeywell, Risco, DSC, Cisco и много други.

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ ИНЖЕНЕРИНГ?

20 000+ ПРОЕКТИРАНИ И ИЗГРАДЕНИ ОБЕКТА
100+ СОБСТВЕНИ ТЕХНИЦИ И ДОВЕРЕНИ ПОДИЗПЪЛНИТЕЛИ
98% ДОВОЛНИ КЛИЕНТИ
НАЦИОНАЛНО ТЕРИТОРИАЛНО ПОКРИТИЕ

Услугата ИНЖЕНЕРИНГ от ВИП Секюрити включва проектиране, доставка, монтаж и поддръжка на:

  • Сигнално-охранителни системи

Чрез 24-часово осигуряване на всички входни точки на сградата, прозорците и вътрешното пространство, предпазваме вашите сгради и площи от посегателства. В случай на нарушение, системата алармира и подава сигнал в мониторинг център, като е възможно и оповестяване на клиента с мобилно приложение.

  • Пожаро-известителни системи

Проектираме животоспасяващи системи, които откриват пожар още преди неговото развитие. Ранното откриване на пожар е ключово, както за безопасна евакуация на хората, така и за навременното оповестяване на противопожарната защита и своевременното му потушаване.

  • Оповестителни ситеми

Известни още и като системи за гласова евакуация, те са задължители за безопасността на персонала и посетителите в някои типове сгради и имат централна роля при ефективната евакуация в случай на извънредна ситуация.

  • Системи за видеонаблюдение

Тези системи позволяват да се наблюдават дистанционно не една, а няколко сгради, периметри или територии. Революцията в цифровите видеомрежи и напредъка на изкуствения интелект им дават възможност да решават задачи свързани не само със сигурността, но и с бизнес процесите в организацията.

  • Системи за контрол на достъпа и работното време

С тях контролирате и регистрирате достъпа до офис пронстранствата или избрани отдели в организацията ви, до ИТ оборудването ви, както и достъпа до клиентски и фирмени данни, данни за служители и други. A използването на биометрични данни позволява на системите да си вършат работата изключителни дискретно и ефективно.

  • Структурни кабелни системи

Ако строите или реновирате, неизбежно ще имате нужда от подмяна на слаботоковото окабеляване. Това са компютърни мрежи, телефонни линии, специални системи за контрол и сградна автоматизация, като управление на климата и осветлението в сградите и много други.

  • Специални системи по изисквания на клиентите, системи за сградна автоматизация, умен дом и др.

Ако имате идея, специфична визия или конкретни нужди, нека ги обсъдим, за да намерим заедно подходящо технологично решение за реализацията.

Поръчайте ИНЖЕНЕРИНГ за бизенса си сега