В търсене на баланс и пълноценен живот, във ВИП Секюрити  се отличаваме със своя прогресивен подход към грижата за служителите си и общността. С над 3500 служители, разпределени в различни сектори, компанията ни се стреми да предостави на всички не само професионално, но и емоционално, и физическо благополучие.   

Един от ключовите аспекти в нашата грижа е насърчаването на физическа активност и спорт в работна среда. Със специално разработени програми и инициативи като йога сесии, тренировки с треньори и планински преходи, се стремим да възпитаме култура на движение и здравословен начин на живот.

Според проучванията за ангажираност и обратна връзка от служителите, участието им във значими и смислени проекти, които ги предизвикват и развиват, е ключов фактор за тяхната мотивация и използване на пълния им потенциал както като личности, така и като професионалисти.

За нас инвестицията в грижа за служителите е от съществено значение и води до измерими резултати. Увеличаването на участието им във всяка следваща благотворителна инициатива е само едно от многото доказателства за успешно постигнатите цели.

 

Пандемията от COVID-19 подчерта необходимостта от грижа за здравето и благосъстоянието на всеки служител. Въведохме редица мерки за подпомагане на здравословния начин на живот, включително добавки за имунитет, програми за намаляване на стреса и стимулиране на здравословни хранителни навици.

 

Ако и вие искате да станете част от професионалното семейство на ВИП Секюрити, може да разгледате свободните ни позиции ТУК.

 

Със своята ангажираност към грижата за хората и общността, създаваме път към пълноценен и устойчив начин на живот, който привлича вниманието и одобрението на всички, които търсят по-добро бъдеще за себе си.

 

Какво ни отличава като работодател? Разберете, като прочетете цялото интервю за www.vesti.bg с HR екипа на ВИП Секюрити ТУК