ВИП Секюрити е компания с над 25-годишна история.

Вече 25 години осигуряваме спокойствие и сигурност на хиляди домакинства и бизнеси в страната.

Развивайки прогресивно своите продукти, услуги и инвестирайки постоянно в потенциала на своите служители, основен приоритет за компанията е нашия екип, спокойствието на клиентите ни и допринасянето за това България да бъде едно по-сигурно място за живеене.

Стремежът ни е хората да са здрави и щастливи. Да покоряват високи върхове, с малки крачки и чисти хоризонти пред себе си. Ето защо във ВИП Секюрити се обединяваме около пет фундаментални ценности, които дефинират работната ни култура - здраве, свобода, щастие, праведност и задруга.

Формирането на ценностите ни е дълъг процес, предмет на дългосрочни анализи, проучвания, които се провеждат на вътрешно ниво, идеология на мениджмънта, визия за това къде искаме да бъдем утре.

„Всеки ден се стремим да ставаме по-добри от вчера и да правим повече от най-доброто, на което сме способни днес, за да сме още по-успешни утре.", споделя Атанас Симеонов, основател и собственик на ВИП Секюрити

Здраве

Във ВИП Секюрити знаем, че здравето е богатство. Вярваме, че грижата за телата, умовете и душите ни е от съществено значение за постигането на успех и щастие, както в личния, така и в професионалния живот. Ето защо, ние поставяме здравето на членовете на нашата задруга и техните семейства като основен приоритет и работим за създаването на култура, която подкрепя възможността на всички да живеят по най-добрия начин.

Във ВИП Секюрити разполагаме с екип от медицински специалисти, които се грижат ежедневно за всички служители и техните семейства, като осигуряват навременна лекарска намеса и 24-часова медицинска помощ. През 2024г. предстои откриване на медицински център, който ще бъде достъпен за всеки един от служителите на компанията и техните семейства.

През 2023 г. ВИП Секюрити бе отличена с Благодарствена грамота за проявена съпричастност, активно участие и специален принос за насърчаване и провеждане на редовни кръводарителски кампании от Националния център по трансфузионна хематология.

Задруга

Ние сме много повече от компания - ние сме задруга. Оставаме заедно, независимо от ситуацията, като винаги се грижим един за друг и подкрепяме общите си цели. Вярваме, че силата на нашата група се крие в нашето единство и работим всеки ден, за да изградим екип, който е силен, подкрепящ и винаги готов да се изправи срещу всяко предизвикателство. Това е основата на нашата сигурност - взаимно доверие и солидарност във всяко предизвикателство.

Праведност

Във ВИП Секюрити вярваме, че добрите дела и честността са от съществено значение за създаването на един по-добър свят. Стремим се винаги да се отнасяме към другите с доброта и уважение и да бъдем почтени във всичко, което правим. Знаем, че когато живеем, уповавайки се на тези ценности, можем да изградим по-добро бъдеще за всички нас.

Заедно изградихме “Еко-пътека на сигурността”, реновирахме изоставен мост в село Черни Осъм и се забавлявахме в духа на ценностите на компанията.

Свобода

Вярваме, че свободата не е просто право, а отговорност. Стремим се да създадем работно място, където всеки е свободен да бъде себе си, да изразява мнението си и да преследва мечтите си. Знаем, че когато уважаваме свободата на другия, създаваме среда, в която всеки може да процъфти. С цел разширяване на познанията и насърчаване чувството за принадлежност през 2023г. и 2024г. организирахме срещи на живо с видни български дейци, като Ивайло Кунев, Мария Лалева, Людмила Филипова, проф. Атанас Семов, които споделиха ценни мисли и перспективи.

Щастие

Щастието е признак на успех и във ВИП Секюрити този успех включва и чувството за сигурност. Когато сме щастливи, ние сме по-продуктивни, креативни и способни да постигаме целите си. Ето защо работим усилено, за да създаваме радост и позитивно настроение на работното място, където всеки може да намери своя смисъл и цел. Място, където успехът се измерва не само в пари, но и в удовлетвореността на членовете на нашата задруга. Имаме си дори "Мениджър Щастие", който се грижи за хармоничната работна атмосфера, активностите, които сплотяват колектива и общото удовлетворението на служителите.

 

 

Доблестта и достойнството са в основата на идентичността на ВИП Секюрити. С поставянето на здравето на преден план, създаването на силна задруга, насърчаването на праведното поведение, уважение към свободата и фокусирането върху щастието на служителите, гарантираме, че в основата на сигурността е грижата. Така клиентите, бизнесът и всички предизвикателствата пред тях се обслужват и защитават с лекота! Едно е сигурно, освен лидер на пазара на сигурността, ВИП Секюрити е и лидер в добрите дела.