В интервю за nova.bg, Нина Абрашева, директор „Продажби“ и Красимир Борисов, директор „Бизнес развитие на ЕСС и Мониторинг“ във ВИП Секюрити, разказват как компанията съчетава иновации и изкуствен интелект с човешка дейност, за трансформацията на услугите за защита в хибридна сигурност.

Нов подход към сигурността

В съвременния бизнес, дигитализацията и необходимостта от усещане за сигурност променят подхода към услугите в този домейн.

"Разбираме двигателите на промяната и успяваме да откриваме ранните индикатори за нея. Партньорите ни търсят услуги, които са извън стандарта, търсят индивидуален подход и специално решение за всеки един обект, бизнес идея или нужда.", казва Нина Абрашева

 

Кои са най-търсените услуги за сигурност?

Най-търсените услуги за сигурност са тези, които осигуряват пълна защита и реагират бързо и ефективно във всички ситуации. Професионализмът и навременната реакция на екипите са от решаващо значение. Като лидер на пазара, ВИП Секюрити предлага комплексни решения за сигурност, базирани на внимателен анализ и професионално обучение на екипа.

Най-често подценяваните заплахи

Препоръките към клиентите относно услуги за сигурност се базират на професионално обследване и детайлен анализ от нашите инженери и специалисти. Въпреки това, често пъти се подценяват различни ситуации и нужди. Навременната подмяна на техниката също е важен аспект, който често се пренебрегва, въпреки че осигурява по-ефективна и сигурна защита.

Ролята на изкуствения интелект в сферата на личната и корпоративна сигурност

Компаниите все повече търсят иновативни и персонализирани решения за сигурност, като съчетават физическо присъствие и технологии. Най-търсените ни услуги включват видеонаблюдение и мониторинг, като професионалното обследване и анализ са от съществено значение за предлагане на оптимално решение.

Какво не знаете за развитието на мониторинговите решения за видеонаблюдение?

Нашите системи за видеонаблюдение използват изкуствен интелект за разпознаване на лица, предмети и заплахи. Дронове и роботи се използват за мониторинг на опасни места, което довежда до минимум риск за човешкия живот.  

"Всички аспекти на сигурността се променят динамично. Водени от тази динамика, ние непрестанно инвестираме в изследвания, разработки и обучения, за да имаме самочувствието да покажем, че сме част от най-добрите.", споделя Красимир Борисов

 

Важно е да се доверяваме на професионалисти и да инвестираме в технологични решения. Съветваме ви преди да избере фирма за охранителни услуги да я проучите предварително. 

 

Разберете повече за това как иновациите в изкуствения интелект преобразяват бизнеса и подобряват сигурността ТУК