Задавали ли сте си някога въпроса: „Бизнесът ми достатъчно защитен ли е?"
Безсънните нощи, мислейки за потенциални заплахи и рискове, вече могат да останат в миналото.

Запознайте се с VIP Eye: иновативна система за сигурност, съчетаваща интелигентни камери и изкуствен интелект. Тази иновативна технология издига стандартите в сигурността на ново ниво. За части от секундата, VIP Eye засича потенциални заплахи и инциденти, и незабавно изпраща алармени сигнали до специалистите в Националния мониторинг център на ВИП Секюрити. 

Представете си ситуация в банков клон или търговски обект с възможен въоръжен грабеж. VIP Eye не само регистрира наличието на маскирани лица и огнестрелни оръжия, но и анализира поведението на присъстващите, разпознавайки агресия и предупреждения за опасност. Тази технология гарантира защита на ценните за вас места от явни и скрити рискове.  

Освен това, системата за лицево разпознаване и откриване на маскирани лица осигурява допълнителна автоматизирана защита на външни банкомати и зони за самообслужване, като процентът на фалшиви алармени сигнали е сведен до минимум. Това означава, че дори когато няма физическо присъствие на място, VIP Eye бди над вашия бизнес. 

Не е ли това истинско спокойствие? Въпросният продукт поставя основите в сферата на т.нар. „хибридна сигурност“ - умни технологии намаляват нуждата от физическо присъствие, както и ограничават  броя на фалшивите аларми, които операторите в центровете за наблюдение обработват. По този начин те се фокусират максимално върху най-важната част от работата си: оценката на рисковите ситуации, а не тяхното откриване!   
Свържете се с нас, за да видите как работи VIP Eye в реално време! 

 

Научете за иновациите в сигурността с VIP Eye ТУК!