VIP Security със специални мерки за сигурност за концерта на Мадона

VIP Security със специални мерки за сигурност за концерта на Мадона

VIP Security със специални мерки за сигурност за концерта на Мадона

VIP Security със специални мерки за сигурност за концерта на Мадона

Специални мерки за сигурност ще предприеме компанията за услуги за сигурност VIP Security за охраната на най-голямото музикално събитие на година – концертът на попзвездата Мадона на националния стадион „Васил Левски“.

От Компанията за услуги за сигурност съобщават, че в охраната на концерта ще бъдат ангажирани близо 450 служители, което е най-големият брой охранители, достиган досега за концерт у нас. 8 служители от звено „Лична охрана“ ще пазят персонално Мадона.

Вътре и около стадиона ще бъдат разположени над 2 км. предпазни и обезопасителни заграждения.

Ще бъдат изградени 15 зони за сигурност. Феновете с електронни билети ще минават през специален пропускателен пункт. Влизането на Националния стадион преди концерта ще става през 38 контролно-пропускателни пункта. Входовете ще бъдат отворени след 17.30.

На Орлов мост и до близки спирки на градския транспорт ще бъдат поставени указателни табели, за да може потокът от пътници да се ориентира навреме за нужния сектор и съответния вход.

Лица под 18 години ще бъдат допускани само с придружител след подписване на декларация, според изискванията на Закона за закрила на детето.

Указателната схема с промените в движението на автомобили и градския транспорт в София, свързани с концерта на Мадона, може да намерите тук. Декларацията за придружител на лица под 18 години можете да намерите тук.

Ще бъдат изградени 3 информационни центъра на важни точки – срещу метростанцията, на Орлов мост и до централния вход на стадиона. В тях също ще има информация за отделните сектори, както и ще се упътват хората с електронни билети откъде точно да минат.

Няма да бъдат допускани зрители в нетрезво състояние или под въздействието на упойващи вещества.

Забранени са всякакви записващи и заснемащи устройства. Феновете ще бъдат проверяни на входа за такива устройства. Ако бъдат установени, няма да бъдат допускани на стадиона.

При дъжд се препоръчва носенето на дъждобрани – няма да бъдат допускани големи чадъри, които биха могли да застрашат безопасността на останалите зрители. Абсолютно забранено е носенето на огнестрелно оръжие и на остри предмети.