„Лидерът води с пример, не със сила“— Сун Дзъ

На 1 февруари 1999 Трифон Симеонов и Атанас Симеонов основават заедно компанията за услуги за сигурност ВИП Секюрити. Дружеството получава национален лиценз за предлагане на услуги за сигурност и от 2001 разширява дейността си с охрана на ценни пратки и товари, а през 2002 г. Става официален представител на Международната бодигард асоциация.
24+ ГОДИНИ ОПИТ
3500+ СЛУЖИТЕЛИ
800+ СПЕЦИАЛИЗИРАНИ АВТОМОБИЛА
100% НАЦИОНАЛНО ПОКРИТИЕ
/ ОСНОВНИ ЦЕННОСТИ
В основата на всичко, което правим, е тази идея за подобряване на бизнеса.
/01 Инвестираме в хората
Ние знаем, че най-ценното на една компания са хората в нея. Екипната работа, личните качества и умения на всеки един от нас, независимо от позицията му, допринасят за успеха на ВИП Секюрити. Затова от създаването си до днес, залагаме на постоянното подобряване на квалификацията и уменията на служителите си.
/02 Внедряваме нови технологии
Иновациите движат света напред към по-добро. Доказваме всеки ден, че стратегическите инвестиции в иновации и технологии, които правим, подобряват устойчиво качеството на услугите и удовлетвореността на клиентите ни.
/03 Сигурност за всеки
Във ВИП Секюрити ежедневно доказваме веруюто си „Свободата на сигурността“. Поемайки охраната на своите клиенти и техния бизнес, ние им даваме възможност да се съсредоточат върху истински важните задачи в бизнеса им. Вярваме, че всеки има право да чувства сигурноост и да има възможността да защити себе си, семйството и бизнеса си.
Свържи се с нас на office@vipsecurity.bg или 0700 14 000
ИСТОРИЯТА ПРОДЪЛЖАВА.
ГОТОВ ЛИ СИ ДА Я НАПИШЕМ ЗАЕДНО?