За нас

ЗА НАС

Години опит

Служители

Населени места в страната

Специализирани автомобилa

Три причини да изберете нас

1

Интегрирани решения за сигурност, съобразени с индивидуалните изисквания на всеки клиент.

2

Екип от най-добрите специалисти в сферата на сигурността.

3

Над 20 години опит на територията на цялата страна.

Мисия, визия и ценности

Ние вярваме, че сигурността е основата, която дава възможност на всеки бизнес или индивидуална личност да разгърнат пълния си потенциал и да се съсредоточат върху важните за тях неща. Вече над 20 години компанията се подписва под слогана “Свободата на сигурността”.

Нашата стратегия е да бъдем по-добри от вчерашния ден и да правим повече от най-доброто, което можем днес, така че утре да бъдем в пъти по-добри. Знаем, че това можем да постигнем единствено с непрекъсната и целенасочена инвестиция в развитието на хората, с които работим, и в продуктите и услугите, които предлагаме.

За нас са важни екипната работа и добрия дух в организацията. Вярваме, че личните качества и умения на всеки един, независимо от позицията му в компанията, допринасят за успеха на VIP Security. Затова постоянно работим за повишаване на квалификацията на нашите служители и им предоставяме стимулираща среда за личностно развитие и кариерно израстване.

История

Компанията е създадена през 1999 г. и от тогава до днес залагаме на високата професионална компетентност на служителите, натрупания опит, както и на стратегическите инвестиции в повишаване на качеството на нашите услуги чрез иновации.

20 години VIP Security

Нашите клиенти

Нашите партньори

Екип

 

Ние работим с най-добрите специалисти в областта на сигурността, обучени по световно признати стандарти, както и с високо квалифицирани експерти в сферата на продажбите, които могат да намерят най-оптималните решения за индивидуалните изисквания на всеки клиент.

Членства

Сертификати

VIP Security притежава сертификат за съотвествие от Lloyd’s Register по най-високите международно признати стандарти за управление на качеството (ISO 9001:2008), за управление на сигурността на информацията (ISO/IEC 27001:2013) и за управление на здравето и безопасността при работа в компанията (OHSAS 18001:2007).